Catering op locatie met Createvents en Mobile Street Food

Catering op locatie met Createvents en Mobile Street Food

Catering op locatie met Createvents & Mobile Street Food

Nieuws – Createvents, hét evenementenbureau van Haarlem, is gaan samenwerken met de Mobile Street Food Market. Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele cateraars. Met de diverse en uiteenlopende mobiele kookstations maken we bij Createvents uw evenement nog specialer, origineler en smakelijker.

Biologische catering
Createvents werkt met een enthousiast en gepassioneerd team en met een groot flexibel en duurzaam netwerk van toeleveranciers. De samenwerking met Mobile Street Food past hier helemaal bij. Het eten is niet alleen van uitstekende kwaliteit, het is ook nog eens biologisch. En dat vinden we bij Createvents belangrijk. “Bij Mobile Street Food draait alles om biologisch, duurzaam en eerlijk, wat blijkt uit ons assortiment en onze verpakkingen. Wij doen ons uiterste best om binnen de seizoenen te koken en gebruik te maken van recyclebare verpakkingsmaterialen”, zegt Michael van der Hoort, directeur van Mobile Street Food.

Createvents_Evenementenbureau_Haarlem_catering_op_locatie

Partycatering op locatie
Createvents verzorgt al 5 jaar de partycatering op locatie voor bedrijfsborrels, openingen, huwelijksfeesten, verjaardagen en congressen. “We kiezen altijd voor een duurzame werkwijze om de pure smaken en zinnenprikkelende emoties van echt en eerlijk eten met iedereen te delen”, zegt Alexander Been, eigenaar van Createvents. Daarom is de samenwerking tussen Createvents en Mobile Street Food ideaal. Perfect verzorgde catering op iedere locatie toepasbaar.

Neem contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.