Decoratie Themafeesten

Createvents: Specialist in decoratie

U wilt een speciaal thema voor uw feest? Met onze ruime keus aan decors is ieder evenement of feest uniek. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakt decor te laten ontwikkelen naar uw thema. Uw eigen bedrijf, bedrijfslogo of team als decor is bij Createvents ook geen probleem. Onze medewerkers kunnen op alle thema’s een passende oplossing voor de zaaldecoratie bieden.

 

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Sultans Lounge

Een themaconcept in Oostere sfeer. Hier kan men zich terug te trekken van het feestgedruis en wegzakken tussen kussens, tapijten en Oosterse decoratie.

Onze gastheer, die in authentieke kleding is gehuld, helpt bij het stoken van de waterpijpen en serveert originele appelthee.

Beach concept

Het decoratieconcept is opgebouwd uit een aantal hoogwaardige fotodecors die allerlei sferen laten zien die we aantreffen op een tropische bestemming.

Volledige_evenementenverzorging_createvents

Createvents-beach-concept-zaaldecoratie-thema-feest

Airport concept

Het idee achter dit concept is dat de feestgasten op reis gaan. Ze worden ontvangen in de vertrekhal en gaan vervolgens via de security check naar de taxfree-zone, van hieruit vertrekken de gasten voor een kleine wereldreis. Elk van de gekozen landen of steden beelden wij uit met bijpassend fotodecor.

 

Winter concept

Het decoratieconcept is opgebouwd uit een aantal hoogwaardige fotodecors die allerlei sferen laten zien die we aantreffen op een romantische winterse bestemming.

 

Createvents-thema-feest-decoratie-airport-concept

Createvents-winterdecor-themafeest-decoratie