Geheimen Van een Evenementenbureau: 10 Tips voor een stressvrij Evenement

Geheimen Van een Evenementenbureau: 10 Tips voor een stressvrij Evenement

Natuurlijk kan je helemaal zelf je feest of evenement verzorgen. Het kost dan wel veel tijd en energie, er komen heel wat onverwachte zaken op je af en het geeft enorm veel stress of alles wel op zijn pootjes terecht komt. Daarom kan je beter een specialist inhuren zoals Createvents. Omdat wij bij Createvents weten hoe je een perfect feest organiseert, geven we je hier 10 essentiële tips.

 1. Simpele Planning
  Het plannen van een feest of evenement moet niet teveel belastend zijn. Door georganiseerd te blijven en vroeg te beginnen, kun je een onvergetelijke bijeenkomst organiseren.
 1. Blijf georganiseerd
  Zorg dat je alles op een lijstje of meerdere lijstjes hebt staan, die je voortdurend bijwerkt. Wij hanteren een Master-To-Do lijst. Hierop weten we welke taken we moeten uitvoeren en welke voorraden we in moeten kopen. Ook maken we een gastenlijst met belangrijke informatie en eventuele dieet beperkingen (denk aan gluten allergie of vegetariërs).
 1. Creëer een Thema
  Met een thema zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een tropische strandfeest tot een Oosterse omgeving uit 1001 nacht. Bekijk hier onze themafeesten
 1. Verstuur uitnodigingen
  Er gaat niets boven het versturen van een mooie uitnodiging om de toon te zetten voor een geweldig feest. Er zijn verschillende bedrijven die mooie uitnodigingen aanbieden, maar u kunt er natuurlijk ook zelf een ontwerpen. Een persoonlijk ontworpen kaartje is net zo bijzonder en hoeft ook helemaal niet veel te kosten.
 1. Bied een open bar aan
  Het opzetten van zelfbediening neemt veel werk uit handen. Richt een bar in waarin iedereen zijn eigen drankjes kan pakken. En zet bijvoorbeeld op de bar twee sterke dranken met wat frisdranken, zodat iedereen een eigen cocktail kan maken. Zet wat glazen gevuld met Champagne ter verwelkoming neer bij de ingang, zodat gasten meteen een drankje hebben en zich gezellig kunnen mengen met de rest.
 1. Maak een speciale cocktail
  Het is leuk om tenminste één speciale cocktail te maken, die een blijvende indruk achterlaat bij uw gasten. Serveer het in een chique glas met wat creatieve garnituren om het extra feestelijk te maken.
 1. Maak een kindertafel
  Voor een familie vriendelijke bijeenkomst is het slim om een speciale kindertafel te maken. Versier de tafel met wat papier en zet er kleurpotloden op, zodat ieder kind zich artistiek kan uitsloven aan zijn kant van de tafel. Zorg voor wat feestelijke cup cakes en je hebt geen kind meer aan ze.
 1. Hou het simpel
  Een goed georganiseerd feest hoeft niet gecompliceerd te zijn. Een ongedwongen sfeer en wat improvisatie draagt veelal bij aan een leuke sfeer en de feestvreugde.
 1. Blijf Relaxed en Rustig
  Jij organiseert het feest en zal er ook de toon van moeten zetten. Wees daarom gastvrij en relaxed. De gasten zullen zo’n houding van je waarderen en overnemen.
 1. Kleinigheidje
  Een onvergetelijke manier om een evenement te beëindigen is om iets mee te geven. Een doosje met snoep of nog beter zelfgebakken producten worden zeer gewaardeerd.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.