Evenementenbureau Haarlem

Createvents Evenementenbureau Haarlem

Createvents is al 5 jaar een begrip in Haarlem voor elk evenement. Wij kunnen dus zeggen dat wij met onze jarenlange ervaring en specialisme van ieder evenement een daverend succes maken. Daarom zijn we hét evenementenbureau van Haarlem. Wanneer u bij ons binnenstapt met een idee of ‘geen idee’ zullen wij met ons enthousiaste team aan de slag gaan, om te zorgen dat er originele ideeën en concepten op tafel komen. Doormiddel van duidelijke communicatie blijft u bij alles betrokken. Wij werken met een zogenaamde open begroting, waardoor het voor u altijd inzichtelijk blijft. Wij zullen ervoor zorgen dat wij uw evenement zo verzorgen dat u de handen vrij heeft, waardoor u zelf als geen ander kunt genieten van uw evenement. Elke locatie kan met Createvents veranderd worden in een evenementenlocatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Waarom het evenementenbureau van Haarlem?

Samen verzinnen we nieuwe concepten en bedenken we voor onze klanten onvergetelijke evenementen op maat. Maken we nieuwe contacten en smeden we verfrissende plannen. Zoekt u iets bijzonders? Iets wat niet standaard is? Dan gaan we ook voor iets bijzonders, iets anders, iets unieks. En we blijven natuurlijk vernieuwen, want dat is onze kracht! Een goed organisatievermogen, creativiteit en vooral plezier in ons werk zorgen ervoor dat wij iedere keer het onderste uit de kan halen om uw zakelijke borrel, bedrijfsfeest, huwelijk, meeting of ander evenement een geslaagd geheel te laten worden.

Bekijk ons werk hier

Evenementbureau in Haarlem met catering

Voor een passende culinaire invulling bent u bij ons ook op het juiste adres. Van bedrijfsborrels, openingen, huwelijksfeesten, verjaardagen tot congressen, wij staan voor u klaar om aan de slag te gaan. Dit doen wij met een gepassioneerd team en een groot flexibel en duurzaam netwerk van toeleveranciers, waardoor wij voor iedere specifieke opdracht de juiste ingrediënten weten te combineren. Createvents kiest voor een duurzame werkwijze om de pure smaken en zinnenprikkelende emoties van echt en eerlijk eten met u te delen. Van borrelhap tot barbeque of twaalf gangen amuse-diner, niks is te gek. Veelal biologisch, altijd fair en feestelijk!

Createvents-full-service-evenementenverzorging-v2