Nieuwe website Createvents

Nieuwe website Createvents

Met trots laten we onze vernieuwde website aan u zien. Createvents is nu al 5 jaar het evenementenbureau van Haarlem en omstreken. Dat moest de nieuwe website laten zien. Voor ons is niets te gek. We denken graag met de klant mee over het evenement, feest of bedrijfsborrel.

Lees ook ons eerste blogbericht: De 10 geheimen van een goed evenementenbureau

Grootste voorraad zaaldecoratie van Nederland
Createvents is trot op haar zaaldecoratie. We hebben een zeer uitgebreide collectie vol met uiteenlopende versieringen om van elk evenement, feest, bruiloft of personeelsfeest een onvergetelijk moment te maken. We vinden het belangrijk dat onze bezoekers op onze nieuwe website een indruk krijgen van alle mogelijkheden. Bekijk hier onze decoratiemogelijkheden.

Niets is te gek voor Createvents
Creativiteit zit in het karakter van Createvents. Of we nu alleen een locatie aankleden of zelfs de catering moeten verzorgen, wij staan voor u klaar. Createvents is een full service evenementenbureau. Dat betekent dat we alles zelf doen. Het creëeren van decoratie, verzorgen van het evenement, de catering, alles doen we zelf. En daarom kunnen we het mooiste feest organiseren tegen de beste prijs.

Neem contact met ons op

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.